Kto má filipa, už sporí…

Aj v tomto roku je dosť dôvodov na to, aby ste sa aktívne zapojili do stavebného sporenia. Nie je limitované vekom, nevyžaduje počiatočný kapitál, uľahčí financovanie bývania a je toho viac…

Stavebné sporenie učí prevziať zodpovednosť za svoju finančnú situáciu i bývanie. Aj zaobchádzať s financiami a majetkom sa totiž treba naučiť; čím skôr, tým lepšie.

Stavebné sporenie môže prísť vhod na preukázanie vlastných zdrojov (pri žiadosti o hypotéku), na (do)financovanie bývania, ale aj atraktívne zúročenie vkladov (vo WSS úrok na vklady 1,5 % p.a. s garanciou až na 6 rokov plus extra bonus 2 % na prvých 12 mesiacov, k tomu ďalších 2,5 % z vkladov roka 2019, max. 70 €/osobu, vo forme štátnej prémie). V prípade detského sporenia Krôčik aj balík poistenia zdarma.

Bývanie je dobré riešiť v predstihu. Navyše, sporením si vytvárate právny nárok na výhodný stavebný úver s garanciou nízkeho úroku i splátky na 20 až 30 rokov. To je výnimočný benefit, ktorý na slovenskom trhu iný produkt neposkytuje. Sporiť sa oplatí každému.

www.wuestenrot.sk, *6060 (0850 60 60 60), viac informácii nájdete na webovej stránke https://www.wuestenrot.sk/stavebne-sporenie