Láska k zime v Rakúsku: Štedrá Perinbaba aj kvalitné služby

#winterlove – Láska k zime v Rakúsku je jedinečná a má mnoho podôb. Je to radosť z nadchádzajúceho dňa na lyžiach i pocit slobody, keď sa kĺžete dolu svahom na saniach. Je to spoločná prechádzka zasneženým lesom a vŕzganie snehu pod nohami.

Zimná láska na celý život!

Láska k zime, to však je aj praskanie ohňa v kozube a šálka horúceho čaju, ktorý vám po zimnej túre príjemne zahreje nielen ruky. Láska k zime je čarovná! Láska k zime, to sú chvíle, keď stojíte zavčas rána na vrcholku hôr a tešíte sa na skvelý zjazd do údolia. Adrenalín spôsobí v tele príjemné napätie a hlava zostane absolútne čistá. Láska k zime, to je detský smiech pri guľovačke či spoločný výlet so snežnicami. Váš dych kreslí v mrazivom lesnom vzduchu obláčiky pary a líca štípe mráz.

Aké nekonečné je ticho bielej zimnej krajiny! Láska k zime, to je čarovné, vzácne no i silné zimné slnko. Je to pocit, keď sa hladní a príjemne unavení vrátite do chaty a pri praskajúcom ohni v kozube vám prinesú nadýchaný cisársky trhanec a horúci čaj, ktorý vám zohreje ruky. Takú rozmanitú, dôvernú i celkom novú podobu môže mať láska k zime, ktorú ste už zažili tisíckrát, no predsa po nej túžite každý rok znova. /Viac info nájdete TU:/

Aby mohli turistické strediská a prevádzky úspešne fungovať počas zimnej sezóny, vypracovala rakúska spolková vláda v septembri 3-fázový plán. Ten slúži ako rámec pre zimné pandemické pravidlá. Všetky dohodnuté body bolo možné premietnuť do príslušných nariadení. Súhrnné informácie o zimných pravidlách nájdete nižšie a onedlho budú k dispozícii aj podrobnejšie usmernenia. (www.sichere-gastfreundschaft.at)

Sme si vedomí toho, že toto obdobie je pre celé odvetvie cestovného ruchu extrémnou výzvou. Neúnavne preto pracujete na tom, aby sme našim hosťom poskytovali dostatok informácií a inšpirácie. Chcela by som Vás pozvať do súťaže, kde môžete vyhrať hodnotné poukážky na dovolenku v Rakúsku. Keďže Rakúsku už poznáte veľmi dobre, chcela by som Vás poprosiť o zdieľanie Vašich skúseností a zážitkov online vo forme blogu alebo článku na webovej stránke alebo v inom online formáte,“ uviedla Borbala Merczsová z Austrian National Tourist Office (ANTO).

Naším zámerom je, aby Vaši čitatelia, ktorých Rakúsko zaujme vďaka Vášmu osobnému príbehu, navštívili našu webovú stránku austria.info za účelom získania ďalších informácií,“ dodala Merczová. Priebeh súťaže: v prípade záujmu sa, prosím, prihláste u mňa do 5. novembra 2021 (borbala.mercz@austria.info). Pripravím pre Vás osobný trackinglink, ktorý môžete integrovať do Vašich článkov s prepojením na našu webovú stránku. Tento link môžete použiť ľubovoľne často aj vo viacerých príspevkoch. Počet kliknutí bude merať náš adserver. Súťaž trvá do 31. 12. 2021.

Traja novinári, ktorých príspevok povedie k najväčšiemu počtu preklikov na spomínanú webovú stránku, získajú nasledovné ceny:
1. cena: dovolenková poukážka (Východné Tirolsko) v hodnote EUR 750
2. cena: dovolenková poukážka (Východné Tirolsko) v hodnote EUR 500
3. cena: dovolenková poukážka (Východné Tirolsko) v hodnote EUR 250

/Viac info nájdete TU:/

-jj-