Príťažlivý magnetizmus

Jednoducho dokonalé ovládanie dverí – bez kľučky, bez zámku, bez elektroniky, bez závad… to je inovatívny systém M&T magnetic, ktorý funguje čisto na princípe magnetickej síly.

Magnety sú umiestnené do zárubne dverí a ich „protikus“ tvorí blok z magnetickej nerezovej ocele zabudovaný v krídle dverí. Keď sa k sebe obe tieto časti priblížia, magnetická sila zaistí plynulé a tiché dokončenie zatváranie dverí, a to bez vysunutia akéhokoľvek „strelkového“ elementu.

Silu vzájomného pôsobenia magnetov je navyše možné regulovať pomocou imbusov. A pretože magnetické zatváranie nepotrebuje klasickú kľučku, pre M&T magnetic špeciálne navrhli deväť originálnych držadiel s prepracovanou ergonómiou, ktoré svojim minimalistickým vzhľadom len podtrhujú atraktívnosť prevedenia celého systému.

Svojim inovatívnym riešením, nadčasovým designom a kvalitou spracovania si M&T magnetic vyslúžil dve prestížne medzinárodné ocenenia – RED DOT Design Award 2020 a Good Design Award Gold 2020, ktoré udeľujú v Austrálii. Showrooom M&T môžete navštíviť na adrese Tomášikova 10/F, Bratislava 821 03. www.magnetic-mt.sk