Luxusná truhla Rolls-Royce Cellarette

Priaznivci luxusných limuzín značky Rolls-Royce majú dôvod na radosť. Produktový dizajnér Nicholas Abrams vyrobil do interiéru na objednávku luxusnú truhlu na whisky a cigary Rolls-Royce Cellarette, ktorá stojí 40.570 britských libier (48.155 eur).

Luxusná truhla je súčasťou rozšírenej sérii doplnkov Connoisseur’s Collection. Jej špecifický dizajn je odrazom precíznej majstrovskej, strojárenskej značky a ručného spracovania. Rolls-Royce Cellarette je navrhnutý tak, aby zlepšil životní štýl klientov automobilky nad rámec zážitkov s vozidlami značky.

Podľa hisotrických záznamov sa truhly Cellarette využívali pre uchovávanie kvality vín a liehovín. Nicholas Abrams navrhol design tak, aby sa jednalo v podstate o obalový design, kde sa podľa preferencií zákazníka upraví nemu na mieru. Nezáleží teda na tom, či máte radi fajky, cigary, alebo len whisky.

Ručne spracovaná truhla má brilantné opracovanie. Telo je vyrobené z hliníku potiahnuté reliéfnou kožou Rolls-Royce Havana a doplnené dyhou Obsidian Ayous Open Pore. Nechýba označenie značkou automobilky a symbolom Spirit of Ecstasy. Otváranie truhly je inšpirované mechanizmami z vozidiel. Vo vnútri nájdeme ručne fúkané poháriky. Časť s cigarami má na vonkajšej strane vlhkomer pre kontrolu stálosti prostredia.

-jj-, zdroj a foto: Rolls-Royce