Dvere MASTER – precíznosť bez limitov

Dvere MASTER sú synonymom pre nadčasový minimalistický design. Pre svoj exkluzívny interiér si ich stvoríte podľa svojho gusta a je len na vás, aké náročné predstavy máte.

Dvere MASTER, od spoločnosti J.A.P. Slovakia, charakterizuje individualizmus, sebavedomie, precíznosť…s týmito vlastnosťami idú oproti všetkým, ktorí sú naladení na rovnakej vlne a trúfajú si, či už sami alebo v spolupráci s odborníkmi, vyladiť pre seba ten najunikátnejší model dverí MASTER.

/posuvné dvojkrídlové dvere MASTER do puzdra AKTIVE KOMFORT, foto: J.A.P. Slovakia/

Ako je možné, že každé dvere MASTER sú svojím spôsobom unikum? Odpoveď je v dômyselnom technickom riešení. Základným konštrukčným prvkom dverí je rám tvorený profilom z eloxovaného hliníka, ktorý môžete „obaliť“ rôznymi materiálmi: sklom, MDF doskou v surovom, lakovanom alebo dyhovanom prevedení, zrkadlom, lamináty, kamennou dyhou alebo magnetickou tabuľou. Pokiaľ máte ohľadom materiálu na dvere Master svoje špecifické prianie a bude len trochu reálne, tak Vám ho splníme.

/otočné dvere MASTER, skrytá zárubňa EFEKTA, foto: J.A.P. Slovakia/

Ďalšie vzhľadové varianty je možné dosiahnuť horizontálnym alebo vertikálnym členením opláštenia a kombináciou jednotlivých materiálov a voľbou farby rámu. V súčasnosti sú trendy jednoduchosť, nadčasovosť a čistota línií, tak pozor, aby to neskončilo, ako keď v rozprávke psík s mačičkou varili tortu.

/posuvné dvere MASTER do puzdra NORMA STANDARD, foto: J.A.P. Slovakia/

Búranie limitov pri dverách MASTER ešte nie je na konci. Na výber je prevedenie so zvukovou izoláciou 34 dB, výška až do neskutočných 3,7 metra a ohľadom otvárania otočný aj posuvný variant. U oboch prevedení je možné spojiť príjemné s užitočným a dvere skombinovať so skrytými zárubňami AKTIVE, EFEKTA alebo DUAL.

Do dverí MASTER sa zamilujete ľahko. Sú dokonalé, jedinečné a technologicky precízne v každom detaile. Rozhodnete sa pre ne? www.jap.sk